Μητσοτάκης: Όχι καλή βραδιά για τη ΝΔ, η κυβέρνηση πορεύεται με τα πόδια στη γη

Δεν ήταν μια καλή βραδιά για τη ΝΔ παραδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ωστόσο την υψηλή αποχή. Αιχμές προς του αντάρτες της ΝΔ, ενώ κρίνει ότι η δύναμη των κομμάτων φάνηκε την πρώτη Κυριακή.

Προβληματισμένος και σχετικά αμήχανος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες δηλώσεις του, όπου σχολίασε τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών που σαφώς δεν ήταν αυτά που προσδοκούσε η ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός μετά τα συγχαρητήρια στους νικητές και τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με την τοπική αυτοδιοίκηση -που μένει να φανεί αν δεν ήταν απλώς τυπικά λόγια- δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα πολιτικά συμπεράσματα και μηνύματα του β’ γύρου των εκλογών.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ως μήνυμα που πρέπει να ερμηνευτεί και να προβληματίσει τους πάντες, το υψηλό ποσοστό αποχής, ζήτημα στο οποίο η ΝΔ δεν είχε εστιάσει την πρώτη Κυριακή, οπότε ο χάρτης είχε πολύ μπλε, δεν είχε εστιάσει όταν η ΝΔ

«Θέλω να συγχαρώ όλους που εξελέγησαν και να τους διαβεβαιώσω ότι είναι χρέος της κυβέρνησης να συνεργαστεί μαζί τους. Προσμένουμε σε γόνιμη και παραγωγική συνεργασία» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σχετικά